Over Brainfeed


Wie zijn wij?

Brainfeed is opgericht door Jan Buitenhuis en Astrid Blaauw-Hoeksma. Wij zijn verzekeringsarts en werkzaam als medisch adviseur in de private verzekeringen. Vanuit onze ervaring met het organiseren van cursussen voor vakgenoten ontdekten wij dat er bij alle artsen veel belangstelling is voor brede inspirerende en verrassende cursussen. Omdat de cursussen ook leerzaam en boeiend zijn voor andere professionals en belangstellenden, zijn de cursussen ook voor hen toegankelijk en biedt Brainfeed daarnaast cursussen aan die specifiek zijn toegesneden op doelgroepen.

Onze cursussen

Onze cursussen zijn kwalitatief van hoog niveau, inspirerend, onderhoudend, verfrissend en vernieuwend. Dat geldt ook voor zowel de sprekers als voor de locaties. Vanuit onze ruime ervaring met het organiseren van wetenschappelijke bijeenkomsten, lezingen, congressen en cursussen voor professionals hebben wij de filosofie ontwikkeld die u in ons cursusaanbod terugvindt: Brainfeed feeds your brain.

Dat betekent dat wij bijzondere eisen stellen aan ambiance en comfort, en de cursussen plaatsvinden op een locatie in een inspirerende omgeving waarbij geen enkele concessie wordt gedaan aan het niveau en de inhoud. Waar mogelijk wordt accreditatie voor cursussen aangevraagd zodat de cursussen hun plaats kunnen vinden in elk nascholingsprogramma. Honderden artsen hebben inmiddels kennisgemaakt met de nascholingen van Brainfeed.

Doelgroepen

Brainfeed biedt cursussen die specifiek zijn toegesneden op medisch specialisten, huisartsen, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en andere medisch professionals. Ook basisartsen en in artsen in opleiding kunnen aan onze cursussen deelnemen. Op aanvraag maakt Brainfeed cursussen op maat voor iedere specifieke doelgroep. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursusprogramma

Brainfeed stelt in samenspraak met de docent zorgvuldig een inhoudelijk hoogwaardig cursusprogramma samen, dat in gevarieerde en interactieve vorm wordt aangeboden. Onze cursusgroepen zijn daarom van beperkte grootte (tussen de 12 en 20 deelnemers) om de intimiteit, de interactie en het rendement van de cursus te optimaliseren.

Lezingen en Seminars

Op aanvraag geven onze docenten lezingen in heel Nederland. Ook kunnen wij in samenspraak met u naar wens een seminar organiseren voor uw vereniging, bedrijf, maatschap, onderwijsinstelling of andere samengestelde groep.

Onze TOP10

  1. Brainfeed werkt alleen met inspirerende, toonaangevende sprekers van hoog niveau.
  2. Alle cursussen van Brainfeed vinden plaats op sfeervolle locaties met comfortabele voorzieningen en uitstekende service.
  3. De cursussen van Brainfeed worden in overleg met de docent zorgvuldig samengesteld en zijn altijd inspirerend, leerzaam & onderhoudend.
  4. De masterclasses van Brainfeed vinden plaats met maximaal 20 deelnemers per groep om de intimiteit en het rendement te optimaliseren.
  5. U kunt bij Brainfeed rekenen op uitstekende service, waarbij persoonlijke, klantgerichte communicatie voorop staat.
  6. Brainfeed is altijd in persoon aanwezig bij de cursussen.
  7. Cursussen van Brainfeed kunnen ook op maat worden gemaakt.
  8. Brainfeedcursussen worden niet gesponsord door derden.
  9. Op aanvraag kunt u onze docenten boeken voor lezingen en organiseert Brainfeed seminars voor alle doelgroepen.
  10. Brainfeed biedt tevens geaccrediteerde cursussen voor artsen in Vlaanderen

Overige informatie

Postadres: Postbus 855, 3700 AW Zeist
Telefoonnummer: 030-6997045
Brainfeed staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 61016683.

Bankgegevens: ING, rekeningnummer: NL36INGB0006425913
BTW-nummer: NL854166981B01


* Brainfeed staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Instellingen ingeschreven in dit register zijn vrijgesteld van btw.