Locatie: Parc Broekhuizen

Deze cursus vindt plaats op het landgoed Parc Broekhuizen te Leersum. Een prachtig landgoed waar gedacht is aan elk detail: de vele resterende historische details worden in evenwicht gebracht met design en kunst uit de wereld van vandaag. Ook de natuur is een cruciaal element en elke ruimte biedt een verfrissend uitzicht met zijn hoge ramen en onverwachte uitzichten.

Parc Broekhuizen is gelegen in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het is een uniek natuurgebied met eeuwenoude bossen, stuifduinen, vennen en heidevelden. U kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen.

In het landhuis bevindt zich restaurant Voltaire. Door de kenmerkende keuken van Robert Poel & Thomas Diepersloot, de warme, persoonlijke service, de natuur en de unieke sfeer van het historische landgoed, is Restaurant Voltaire een bijzondere gastronomische bestemming. Het restaurant ontving haar eerste Michelin-ster in 2018.

Parc Broekhuizen biedt de gelegenheid tot voorovernachting voor een speciaal tarief voor Brainfeedcursisten. U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met de receptie van het hotel.

COVID-19
Parc Broekhuizen houdt rekening met de geldende voorschriften en richtlijnen van het RIVM en de Overheid met betrekking tot COVID-19. Een algemeen overzicht van de getroffen maatregelen vindt u hier.