De Zeven Hoofdzonden. Een inleiding in de filosofie voor medisch specialisten, huisartsen, verzekeringsartsen e.a.

Titel: De Zeven Hoofdzonden. Een inspirerende inleiding in de filosofie.
Docent: Menno de Bree
Datum: maandag 29 en dinsdag 30 november 2021
Tijden: Aanvang cursus op maandag om 9:30 uur. Afsluiting op dinsdag om 17:00 uur
Locatie: Hotel landgoed Het Roode Koper, Ermelo
Prijs: 1295 euro*
Accreditatie: 12 accreditatiepunten toegekend door het ABAN onder nummer 385800.
Doelgroep: Medisch specialisten, huisartsen, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en andere professionals
Groepsgrootte: Maximaal 18 personen.


* Brainfeed staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Instellingen ingeschreven in dit register zijn vrijgesteld van btw.

Zonden en Deugden

Dat mensen niet altijd even rationeel handelen, en mede daarom soms geneigd zijn tot het kwade – dat weet iedereen. Maar… wat is dat kwade dan precies, en waarom is dat kwaad een kwaad? In deze tweedaagse cursus richten we ons op één van de antwoorden die er in onze cultuur is gegeven op deze vraag: het idee van de Zeven Hoofdzonden.

Volgens het klassieke lijstje is een leven dat wordt beheerst door wellust, hoogmoed, luiheid, vraatzucht, woede, hebzucht en jaloezie een twijfelachtig dieptepunt in het menselijk bestaan. Aan de ene kant lijkt dit lijstje wel aannemelijk, en is het ook praktisch bruikbaar; Je hoeft maar om je heen te kijken binnen een organisatie om te zien waar wellust, jaloezie en hoogmoed toe kunnen leiden. Aan de andere kant lijkt het wat overdreven om bijvoorbeeld ‘vraatzucht’ als een hoofdzonde te betitelen op één lijn met woede en hebzucht. Zijn er geen andere hoofdzonden denkbaar die eigenlijk beter in dit lijstje zouden passen? En is het ook niet zo dat het najagen van je behoeften soms kan leiden tot prachtige resultaten, waar ook anderen wat aan hebben?

Ethische kwesties

In het dagelijks werk van artsen en andere professionals spelen twee typen ethische kwesties: dilemma’s en normoverschrijdingen. Dilemma’s zijn de kwesties waarin niet direct duidelijk is wat juist is om te doen. Bij normoverschrijdingen is dat wel het geval. Beide kwesties zijn belangwekkend en interessant, maar de meeste aandacht in trainingen gaat uit naar het eerste type (dilemma’s). Dat is op zichzelf niet verwonderlijk, omdat normoverschrijdingen in de regel inhoudelijk gezien niet zo interessant zijn om over na te denken –Wat er speelt en moreel gesproken niet deugt, ligt meestal wel voor de hand. Maar dat wil niet betekenen dat deze kwesties niet belangrijk of urgent zijn!

Normoverschrijding als vertrekpunt

Het vertrekpunt van deze cursus ligt daarom juist wel in de normoverschrijdingen – Ze liggen in de dagelijkse praktijk immers voor het oprapen, en als ze uit de hand lopen zijn dit de kwesties die groots het nieuws halen. In deze cursus zal niet inhoudelijk worden ingegaan op deze casuïstiek, maar zullen we het interessante terrein onderzoeken waarin morele psychologie, wijsgerige antropologie, religie en wijsgerige ethiek samenkomen.

Het kader van de Zeven Hoofdzonden (een eeuwenoud concept dat is ontwikkeld om morele ondeugden te kunnen beschrijven en te classificeren) biedt een prachtig uitgangspunt om ons steeds twee vragen te stellen: welke morele ondeugden komen we tegen, en waarom zijn deze ondeugden moreel gezien problematisch?

Tot slot

De Zeven Hoofdzonden is een cursus waarin de deelnemers op een alternatieve manier kennismaken met de rijke geschiedenis van de filosofie, filosofische argumentatievaardigheden ontwikkelen, en (het allerbelangrijkste) filosofische kaders aangeleverd krijgen waarmee zij hun eigen gedrag als arts (en dat van hun collega’s) kunnen duiden en evalueren.
Om de intimiteit en de interactie te kunnen waarborgen is de groepsgrootte beperkt tot maximaal 18 personen


Cursusdata

maandag 12 en dinsdag 13 april 2021

De Zeven Hoofdzonden
Een inspirerende inleiding in de filosofie

Docent: Menno de Bree
Locatie: Hotel landgoed Het Roode Koper, Ermelo
Accreditatie: 12 punten toegekend door het ABAN onder nummer 385800


Verplaatst wegens lockdown

7 en 8 oktober 2021

De Zeven Hoofdzonden
Een inspirerende inleiding in de filosofie

Docent: Menno de Bree
Locatie: landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag
Accreditatie: 12 punten toegekend door het ABAN onder nummer 385800
Klik hier voor meer informatie en opgave.
Nog 15 plaatsen beschikbaar
maandag 29 en dinsdag 30 november 2021

De Zeven Hoofdzonden
Een inspirerende inleiding in de filosofie

Docent: Menno de Bree
Locatie: Hotel landgoed Het Roode Koper, Ermelo
Accreditatie: 12 punten toegekend door het ABAN onder nummer 385800
Klik hier voor meer informatie en opgave.
Nog 10 plaatsen beschikbaar

Deze cursus vindt plaats in hotel Landgoed Het Roode Koper te Ermelo.

Hotel Landgoed Het Roode Koper ligt verborgen in de bossen van de Veluwe. U kunt er genieten te midden van idyllische Engelse tuinen. De antieke meubels en de warme sfeer van de kamers combineren klassieke elegantie met comfort. Het seizoensgebonden menu met klassieke en eigentijdse gerechten is de perfecte manier om al uw zintuigen te verwennen. Het terras biedt een schitterend uitzicht op de tuinen van het landgoed en de omliggende bossen. Als het koud is, kunt u ontspannen in een van de gezellige lounges met open haard.

Hotel Landgoed Het Roode Koper biedt rust, ruimte, privacy en een warme, persoonlijke ontvangst.
Deze locatie, verscholen in de bossen van Leuvenum, staat garant voor sfeer en intimiteit, en vormt daarmee de perfecte ambiance voor deze cursus.
Sinds 2015 is het restaurant van hotel landgoed Het Roode Koper een Michelinster toegekend.

Hotel landgoed Het Roode Koper biedt de gelegenheid tot voorovernachting voor een speciaal tarief voor Brainfeedcursisten. U kunt daarvoor rechtstreeks contact opnemen met de receptie van het hotel.

COVID-19
Hotel landgoed Het Roode Koper houdt rekening met de geldende voorschriften en richtlijnen van het RIVM en de Overheid met betrekking tot COVID-19. Een algemeen overzicht van de getroffen maatregelen vindt u hier.


Menno de Bree (1974) studeerde filosofie en werkte als filosoof achtereenvolgens bij Heineken en Nyenrode. Sinds 2003 is hij verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (nu als docent medische ethiek en filosofie), en verzorgt daarnaast filosofische lezingen en workshops voor professionals. Sinds 2016 is hij tevens docent aan the School of Life Amsterdam.

Menno de Bree won diverse studenten-awards en is een veelgevraagd spreker. Enkele recente titels van publieke lezingen zijn 'Over waarom het onmogelijk is om gelukkig te worden van je werk', 'Een kleine filosofie van de verslaving', 'Eerst denken dan doen - filosoferen over seks', 'Zelf nadenken over je eigen dood' en 'Geen menselijke aangelegenheid is veel inspanning waard - Arthur Schopenhauer over geluk'.

Wilt u Menno de Bree boeken voor een inspirerende lezing? Neem contact met ons op via het contact formulier.


Actuele masterclasses van Menno de Bree


Denk mee met Menno de Bree MEEDENKDAG

REPRISE
woensdag 27 oktober 2021 Nieuwe datum


Denk mee met Menno de Bree
Vrolijk pessimisme: Arbeidsvitaminen voor elke arts!

Docent: Menno de Bree
Locatie: Kasteel Vanenburg, Putten
Accreditatie: 5 punten toegekend door het ABAN onder nummer 376803
Klik hier voor meer informatie en opgave.

Accreditatie

Voor deze cursus zijn door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) van de KNMG 12 accreditatiepunten toegekend onder registratienummer 385800.

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden en zorgstelsel, etcetera.

Door de KNMG is mei 2016 aangegeven dat door het ABAN geaccrediteerde scholingen beschouwd worden als vakinhoudelijke nascholingen omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren. (zie hier)

Meer informatie over ABAN-punten en artsen uit cluster 1 (huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) vindt u hier.

Medisch specialisten (cluster 2) vinden meer informatie over ABAN-punten hier.

Voor artsen uit cluster 3 (sociaal geneeskundigen) geldt een eigen regeling. Meer informatie over ABAN-punten en sociaal geneeskundigen vindt u hier.

Prijs

De inschrijfkosten voor deze cursus zijn 1295 euro*.

    Cursusprijs is inclusief:
  • cursusmaterialen
  • verfijnde lunch op donderdag en vrijdag
  • gastronomisch diner met bijpassende wijnen op donderdagavond
  • overnachting van donderdag op vrijdag in een luxe, stijlvolle hotelkamer, inclusief ontbijt.


Werknemers UWV

Facturen met vermelding van een kostenplaatsnummer kunnen door ons rechtstreeks naar FEZ accounting house crediteuren van het UWV worden verstuurd. U kunt dit kostenplaatsnummer opgeven als factuur kenmerk op het inschrijfformulier. Daarnaast kunt u een 'Prijsopgave Leren en Ontwikkelen formulier' bij het UWV indienen. Het PeopleSoft leveranciers-ID van Brainfeed is 63527.* Brainfeed staat ingeschreven in het Register Instellingen van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Instellingen ingeschreven in dit register zijn vrijgesteld van btw.

Recensies van eerdere deelnemers aan deze cursus.Hans Amelink

Hans Amelink
Neurochirurg

"Inspirerend in één woord!"

Na de cursus de Zeven Hoofdzonden van Menno de Bree te hebben gevolgd ben ik helemaal enthousiast. Inspirerend in één woord! Een mooie inleiding in de filosofie door een bevlogen spreker. Twee dagen op een fantastische locatie, met gastvrije ontvangst en verblijf en mooie sfeer!
Mede gezien het bijzondere karakter van deze nascholing en de interactie met andere beroepsgenoten dan de eigen vakbroeders is deze cursus eens iets heel anders en juist daarom zeer waardevol en plezierig.
Ik ga zeker de andere cursussen van Brainfeed de komende tijd ook volgen!Inspirerende , inzichtgevende en relativerende cursus.

M.P. van den Berg, cardioloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Goed verzorgd, hele mooie locatie.

J.W. Manten, klinisch geriater
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is erudiet, humoristisch en eerlijk.

M.P. van den Berg, cardioloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Aanrader voor artsen die openstaan om wat beschouwelijker te kijken.

J.W. Manten, klinisch geriater
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Donald van der Peet

Donald van der Peet
Hoogleraar chirurgie VUmc

De Zeven Hoofdzonden: "Geen zonde van je tijd!"


Eindelijk een nascholing waar je echt wat aan hebt. Twee dagen los van de klinische realiteit om je te verdiepen in belangrijke levensthema's onder leiding van een bevlogen filosoof. Ik vond het buitengewoon leerzaam en nuttig. De diversiteit aan deelnemers laat je zien dat vele werk gerelateerde zaken universeel zijn.
Door Menno de Bree wordt in 'De Zeven Hoofdzonden' een historisch kader gegeven met relevantie voor het dagelijks functioneren in de gezondheidszorg.
Deze cursus wordt van harte door mij aanbevolen!

Leuk, inspirerend, confronterend en troostrijk.

M. Nods, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree heeft een bewonderenswaardige combinatie van kennis en educatieve kunde!

W.E.R. van der Kolk, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Inspirerend en zet aan tot nadenken.

W.E.R. van der Kolk, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Verfrissend en uitgebreid. Goed verzorgd.

H.J.M de Rooij, gynaecoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Ga zo door! Uitstekende organisatie.

A.E.J. Duijn, gynaecoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Marc Verhagen

Marc Verhagen
Maag-Darm-Leverarts

"Een aanrader voor artsen die eens buiten hun vakgebied willen kijken!"

In de cursus De Zeven Hoofdzonden krijg je een goed overzicht van de belangrijkste stromingen en ontwikkelingen in de filosofie, beginnend bij Socrates tot aan heden. Daarbij duidelijke uitleg en veel praktische voorbeelden. Inzichten van ruim 2000 jaar geleden blijken nu nog steeds toepasbaar. Op een interactieve manier gebracht door een bevlogen en aansprekende docent. Bovendien in een prettige omgeving en goed georganiseerd met oog voor details. Kortom een aanrader voor artsen die eens buiten hun vakgebied willen kijken!

Menno de Bree is helder, toegankelijk en boeiend.

H.J.M de Rooij, gynaecoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Zeer goede en prettige cursus!

W.E.R. van der Kolk, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is top.

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Een soort omdenken wat in veel situaties bruikbaar is.

E. Khoe, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is een bevlogen filosoof met prachtige praktijk voorbeelden.

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Inspirerende cursus om verder te lezen en denken.

J.F.M. Geboers, revalidatiearts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Boeiend!

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree kan goed inspelen op vragen en opmerkingen.

E. Khoe, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Alles was goed geregeld.

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Prima!

P.H.M. de Wit, psychiater
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Mijn brein is gevoed, maar verteren gaat nog lang door.

E. Khoe, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Toepasbaar in het hele leven.

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Alles klopte aan de organisatie.

E. Khoe, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Inspirerend.

M.J. Brinckman, vaatchirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Veel beter beeld gekregen van dit voor mij onbekende deel van de wetenschap.

E. Khoe, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Ik kan het iedereen aanraden.

C.H.M. Molthof, specialist ouderengeneeskunde
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is zeer belezen en enthousiast.

M.E.J.M. Verhaegh, dermatoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Verrijkend om over mensbeelden en inzichten te horen. Geprikkeld om meer hierover te willen lezen en weten.

I. Jonker, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


De cursus is zeer verzorgd, alles heel goed geregeld en origineel!

M.E.J.M. Verhaegh, dermatoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Boeiende inleiding in de geschiedenis van de filosofie.

H. Wanmaker, psychiater
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Inhoudelijk goed, daarnaast goed verzorgd.

A.H.W.M. Lemlijn, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is een goed spreker. Verbazingwekkend dat je twee dagen zonder probleem naar hem kan luisteren.

C.H.M. Molthof, specialist ouderengeneeskunde
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is een bron van inspiratie.

R.P.L.M. van der Aa, cardioloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree weet ontzettend veel van de uitgebreide materie. Soms zoveel dat je het niet kunt bevatten.

A.H.W.M. Lemlijn, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is een prachtige, inspirerende verteller. Uitstekend, zoekt interactie en daalt af tot ons niveau.

N.M.A. Blijlevens, hematoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Heel veel informatie die nog mag gaan bezinken en zich verder mag ontplooien.

M.E.J.M. Verhaegh, dermatoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Uitgebreide inleiding in de filosofie

A.H.W.M. Lemlijn, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Informatief prikkelend programma met genoeg stof tot nadenken en leuke kwinkslagen naar de praktijk ter lering en vermaak.

N.M.A. Blijlevens, hematoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Mooi overzicht in niet alledaags thema.

M.E.J.M. Verhaegh, dermatoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Uitvoerige inleiding met wisselende diepgang en toegesneden praktijkvoorbeelden aan de hand van het thema hoofdzonden. Leuk gedaan.

N.M.A. Blijlevens, hematoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Zeer prikkelend, veel nieuwe ideeën.

R.P.L.M. van der Aa, cardioloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Uitstekende, inspirerende inleiding in de filosofie voor medisch professionals.

N.M.A. Blijlevens, hematoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Zeer inspirerend en prikkelend, daagt enorm uit.

R.P.L.M. van der Aa, cardioloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Mooie, boeiende inleiding in de filosofie.

R. Steenstra, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is humoristisch en aimabel.

I. Jonker, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Verbreedt mijn horizon, mooie locatie, geeft energie.

C.H.M. Molthof, specialist ouderengeneeskunde
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Heel erg inspirerende en leerzame inleiding in de filosofie.

D. Wilbers, gynaecoloog
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Ik ga naar huis met meer kennis maar vooral een opener attitude naar filosofische reflectie
en een ervaring rijker.

M.A.B.J. van Hoof, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Prachtige bouwstenen voor verantwoord denken aangereikt gekregen.

G.J. van Norel, orthopedisch chirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Ook als ik geen punten zou krijgen zou ik geen moment spijt hebben van het volgen van de Zeven Hoofdzonden. Zo heb ik nog nooit over een nascholing gedacht.

A. Spijker, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


De Zeven Hoofdzonden toont de relevantie van filosofie en filosofische ontwikkelingen door de eeuwen heen, voor ons denken en handelen hier en nu.

M.A.B.J. van Hoof, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Menno de Bree is een zeer goede docent, weet aan te sluiten bij het niveau van de deelnemers
en is erg enthousiast.

M.A.J. Haentjens, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Fantastisch. Zeer interessante en prikkelende inleiding en kennismaking met de filosofie.

G.J. Amelink, neurochirurg
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


In vogelvlucht worden de belangrijkste filosofen besproken door een enorme bevlogen, enthousiaste docent, in een buitengewone omgeving.

N.P.M.W. Thewissen, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Leerzaam en relevant.

C.D.A. Braet, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Prikkelend en inspirerend.

P. Komdeur, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Stof tot nadenken.

V. van Vliet, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Prachtige locatie, mooie kamers, lekker eten.

P. Komdeur, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Erg informatief en inspirerend.

P. Komdeur, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Enthousiaste spreker, liefde voor de materie en onvermoeibaar. Bijzonder!

V. van Vliet, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Heel plezierig en leerzaam.

D.L. van der Peet, hoogleraar chirurgie VUmc
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


De Zeven hoofdzonden is een cursus op goed inhoudelijk niveau met prettige presentatie.

A.S.B. Kok, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Superleuk onderwerp, prima gebracht in uitstekende ambiance.

M.A.J. Haentjens, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Wakker geschud uit onwetendheid, gevoed door een inspirerende docent.

R.S.M. Schonck, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Boeiende en inzichtelijke manier om toegang te krijgen tot iets wat een ieder raakt in werk en privé.

J.F. Stoffijn, arbeidsdeskundige
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Het was een genoegen om uren naar Menno de Bree te luisteren.

A. Spijker, huisarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Uitstekende cursus, prikkelend. Weer erg genoten.

J.M. Mandema, kinderarts, UMCG Groningen
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Heerlijk om weer met filosofie bezig te zijn.

M.A.J. Haentjens, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Zou voor mij nog wel een dag door mogen gaan.

J.M. Mandema, kinderarts, UMCG Groningen
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Verhelderend en inspirerend. Tijd wordt geen onderdeel meer van de dag.

J.F. Stoffijn, arbeidsdeskundige
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


De Zeven Hoofdzonden opende een deur naar nieuwe kennis.

M.A.B.J. van Hoof, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Intellectueel uitdagend.

M.A.J. Haentjens, verzekeringsarts
deelnemer aan De Zeven Hoofdzonden


Hier kunt u zich inschrijven voor de cursus de Zeven Hoofdzonden op 29 en 30 november 2021.

Vul hier uw voorletters in
Vul hier uw naam in.
Vul hier uw adres in.
Vul hier uw BIGnummer in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Het (mobiele) telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
Hier kunt u eventuele overige gegevens aangeven zoals verzoeken t.a.v. de factuur of dieetwensen.
Geef hier aan dat u akkoord gaat met de Algemene verkoop-, annulerings- en leveringsvoorwaarden. Deze vindt u hier.

U ontvangt een factuur via e-mail. Als u wilt dat deze factuur op een andere naam en/of adres wordt gesteld dan kunt u dat hier aangeven.

Vul hier de gewenste tenaamstelling van de factuur in
Adres voor de factuur (indien anders dan boven)
Vul hier de gewenste postcode en plaatsnaam voor de factuur in (indien anders dan boven)
Eventueel gewenst kenmerk, kostenplaats of andere toevoeging aan factuuradres
Wilt u hier invullen hoe u van deze cursus hebt gehoord? U kunt meerdere opties kiezen.