Masterclasses voor artsen Laat u inspireren Verrassend en exclusief

De Ongelovige Thomas heeft een Punt!

Onder de inspirerende leiding van professor Johan Braeckman onderzoekt u in deze cursus De ongelovige Thomas heeft een punt! waarom mensen zo kwetsbaar zijn voor mentale infectie door onwaarschijnlijke of ronduit volstrekt irrationele overtuigingen. Vanuit verrassend perspectief leert hij u om uw denken te scherpen en uw kritisch vermogen te vergroten. Een cursus die iedere professional gedaan zou moeten hebben!

Brainfeedcongres
Bijgeloof en geneeskunde

Op Vrijdag de 13de zal Johan Braeckman op onderhoudende wijze uitleggen en toelichten waarom bijgeloof ook in de geneeskunde op de loer ligt. Hierbij wordt gedurende de dag uw eigen bijgelovigheid op illustratieve, vermakelijke maar ook zeer confronterende wijze op de proef wordt gesteld door de beroemde Vlaamse mentalist Gili. Kom naar deze prikkelende dag over bijgeloof en geneeskunde! Laat uzelf op de proef stellen en ontdek hoe bijgelovig u bent én hoe u zich er tegen kunt wapenen.

Slikken of stikken?

In deze onderhoudende masterclass praat topdocent Eric van Roon u in hoog tempo bij over de state-of-the-art inzichten in de farmacokinetiek en –dynamiek. Met deze basis begeeft u zich onder zijn leiding vervolgens op het dynamische slingerpad langs de allernieuwste farmacotherapeutische ont-wikkelingen, hooggespannen toekomst-verwachtingen, rake praktijkvoorbeelden en actuele “hete dossiers”.