Blijf op de hoogte

U kunt hier uw e-mailadres achterlaten en zo via e-mail op de hoogte worden gehouden van nieuwe of actuele nascholingen. Wilt u ons liever een vraag stellen? Stuur ons dan hier een bericht.

Om zeker te zijn dat u de nieuwsbrieven van Brainfeed goed ontvangt doet u er goed aan in uw e-mailprogramma aan te geven dat u e-mail van brainfeed.nl vertrouwt en dat dit geen spam of ongewenste e-mail betreft. Dit geldt met name voor outlook.com, live.com en hotmail.com e-mailadressen. Hoe u dit moet doen verschilt per programma. Op deze pagina kunt u aanvullende informatie vinden (in Engels) over het instellen van verschillende e-mailprogramma's om zeker te stellen dat u onze e-mails ontvangt.

Een andere manier om zeker te stellen dat u onze e-mails ontvangt is om Brainfeed aan uw adresboek toe te voegen. U kunt dit doen door hier te klikken, het adresboekbestand op te slaan en/of te openen en Brainfeed vervolgens als contact toe te voegen.

Spam? Maakt u zich geen zorgen! Wij houden ook niet van spam en zullen u alleen op de hoogte houden van verrassende en interessante nascholingen. Uiteraard gaan we discreet met uw gegevens om. Uw naam en e-mailadres worden vertrouwelijk behandeld, zeer zeker niet aan derden verstrekt en u kunt zich op elk moment weer afmelden.
Vul hier uw naam in.
Vul hier uw beroep of specialisatie in, zodat we u van gerichte informatie kunnen voorzien
Vul hier uw e-mailadres in.